Preisträger des Bremer Studienpreises 2018.
© Harald Rehling / Uni Bremen.

Bremer Studienpreis für Dr.-Ing. Georg Pesch

Georg erhält für seine Doktorarbeit "On the dielectrophoretic particle retention in porous media" den Bremer Studienpreis 2018.

MAPEX Postkarte Scientific Reports
© G. Pesch, Uni Bremen.

MAPEX Postkarte

Georgs und Maltes Scientific Reports Paper wurde mit einer MAPEX Postkarte umgesetzt.

Richard G. Compton (Oxford University) to hold guest talk on electrochemistry

The UFT is very happy to welcome Richard G. Compton, Professor of Chemistry and Aldrichian Praelector at Oxford University. Richard has made numerous pioneering contributions to electrochemistry. He will talk about "New insights into nanoparticles".

Ingmar Bösing Presentation
© Ingmar Bösing. Universität Bremen.

Ingmar Gives Talk at EUROCORR 2018

Ingmar gave a presentation on microstructure influence on corrosion behavior of stainless stell

Neuwerk