Leitung und Themen

Logistik

Wiederholungsklausur Beschaffungs- und Produktionslogistik

Liebe Studierende,
aufgrund der aktuellen Situation haben wir uns entschlossen die anstehende Wiederholungsklausur BuPl, vom 25.02.21, nicht als Präsensklausur, sondern als mündliche Prüfung stattfinden zu lassen. Als Datum wurde hier der  25.02. und 26.02 gewählt. Alle Studierenden, die zur Klausur angemeldet waren, wurden bereits via Email kontaktiert.
Bitte kontrollieren Sie für weitere Informationen regelmäßig das Postfach ihres Mailaccounts.
Sollten Sie Fragen bzgl. der Prüfung haben, wenden Sie sich gern via Studip oder Mail (mlogprotect me ?!uni-bremenprotect me ?!.de) an uns.

Bleiben Sie gesund.

Corona-Virus: Besetzung des Lehrstuhls

Aufgrund der aktuellen Lage des Corona-Virus ist der Lehrstuhl für Allgemeine Betriebswirtschaftslehre, Maritime Wirtschaft und Logistik derzeit nicht besetzt. Sie können uns jedoch wie gewohnt telefonisch oder via E-Mail erreichen.

Informieren Sie sich regelmäßig über weitere Entwicklungen auf unserer Homepage.

Bleiben Sie gesund, halten Sie Abstand und regelmäßig Händewaschen!

Development of human resources in service logistics

After one year, the results of the two-years-long research project were presented and discussed at the International Conference “International Integration: Training and Developing Logistics Human Resources in Vietnam” on the 14th December 2018.

Based on the agreement between the National Economics University (NEU) and the AGKN e.V., both institutions follow the mission of “Development of human resources in service logistics in line with a sustainable economic development of Vietnam”. The objective of the two-years-long research project is to propose a framework to transfer the best practices on logistics.

The research team at NEU is headed by Prof. Dang Dinh Dao, senior lecturer at the Institute of International Trade and Logistics. The German side is represented by Prof. Dr. Hans-Dietrich Haasis and Dr. Irina Dovbischuk. The interim results of the one year project were presented and discussed at the International Conference “International Integration: Training and Developing Logistics Human Resources in Vietnam” on the 14th December 2018.  The Vietnamese side applied for financial support from the Vietnamese Ministry of Education and Training to implement research activities.

International Conference at NEU in Hanoi
The audience of the international conference in Hanoi, Vietnam
Meeting with the President of NEU, Hanoi
Meeting with the president of NEU Prof. Dr. Dat Tho Tran (6 f.l.t.r.)