Sie sind hier:
warming and acidification on the marine food web and ecosystem services in the Barents Sea“ und MinnaKanerva mit dem Titel “Exploring potential for radical unmaking of (sustainable) meat”. Beginn ist jeweils [...] Forschungszentrum Nachhaltigkeit Exploring potential for radical unmaking of (sustainable) meat MinnaKanerva, artec Forschungszentrum Nachhaltigkeit 7. Juni 2017 | Transnational networks for the greening
Bereich: Sites
Im Rahmen des artec Kolloquiums im Sommersemester 2021 hält MinnaKanerva am 30.06.2021 einen Vortrag mit dem Titel "Consumption corridors and the case of meat" . Der Vortrag in englischer Sprache mit
deutsche Fleischindustrie auf der Überholspur - Verlierer sind die Arbeitnehmer 06. Juli 2011 MinnaKANERVA ( artec , Bremen) Main trends in meat consumption in Europe Präsentation zum Vortrag Hellmuth
The article discusses a concept within strong sustainable consumption governance and builds a case for using this concept to bring about radical reductions in unsustainably high meat consumption: Cons