navigare Career Coaching for Women in Science

Framing Objectives and Preparing a Scientific Career

The coaching programme  navigare addresses international female early career researchers (ECR) considering a career in science. The main target is to support women in framing their own career objectives. It helps to prepare and position themselves for a successful (further) scientific career. The science system itself and its gender-specific demands for women will play an important role.  navigare is open to female ECR aiming for a professorship or leadership position in science and who belong to one of the supporting institutions. The participants will acquire central competences for career management in science in an international context.

Logo navigare Career Coaching for Women in Science

navigare Career Coaching for Women in Science

Language: German.

This programme is currently not available.

Logo navigare Career Coaching for International Women in Science

navigare Career Coaching for International Women in Science

This programme is offered to PhD-students and Postdocs who are interested in an international science career. In order to participate in the navigare programme, you need to work at MAPEX, MARUM, MIMENIMA, GLOMAR, SFB 1232, SFB/TR 136, GRK QM³, or GRK 2224.

Language: English.

Click here to download the flyer.

*   Wir setzen uns für einen diskriminierungssensiblen Sprachgebrauch ein. Um möglichst viele Personen anzusprechen, verwenden wir die Schreibweise mit »Gender-Star«*. Dieser will mit seinen vielen Linien sowohl auf unterschiedliche geschlechtliche Identitäten als auch auf weitere Identitätspositionen wie Alter, Klasse, race oder Beeinträchtigung verweisen. Das Sternchen in der Mitte eines Wortes verweist auf alle Geschlechtsidentitäten. Das Sternchen am Ende des Wortes verweist auf die vielfältigen Identitätspositionen innerhalb einer Geschlechterkategorie wie zum Beispiel Frau*.

Dipl.-Psych. Susanne Abeld

E-Mail: chancen4protect me ?!uni-bremenprotect me ?!.de